Veldig mange har lest artikkelen om runking mot kreft. Den er skrevet av Bjørnar Leknes fra Nord universitet. Denne artikkelen vant også prisen for årets beste forskningsformidlingsartikkel, som gis ut av forskning.no hvert år.

Den mest populære forsknings­formidlingen i 2019

Runking mot kreft, ny demensbehandling, trøbbel med engelsk i skolen, skjeggkre - dette er temaene som er mest lest av formidling fra institusjonene i 2019.

Hver dag kan du lese god og viktig forskningsformidling på forskning.no.

Stoffet kommer fra universiteter, høyskoler, forskningsinstitutter eller andre steder der de forsker og formidler forskning.

Disse artiklene viser fram forskningen som foregår rundt om i Norge i all sin bredde og mangfold. De formidler resultater, kunnskapsstatus og hvordan forskning foregår. De handler om de aller største temaene i forskningen, som kreft, klima, hav, skole, verdensrommet og menneskets opprinnelse. Men også smalere forskning, som også fortjener innsyn og oppmerksomhet.

Artiklene er laget av kommunikasjonsfolk eller frilansjournalister. De er slett ikke nøytrale og nesten aldri kritiske, derfor er de merket med avsender og informasjon om ordningen.

Artiklene leses svært godt. Og her er de aller mest leste artiklene publisert i 2019, produsert og finansiert av de som eier forskning.no:

Powered by Labrador CMS