En notis fra Universitetet i Bergen - les mer.

- Jeg gleder meg til å få muligheten til å jobbe med dyktige ansatte og studenter på UiB. Jeg kan knapt tenke meg noe mer spennende jobb, sier Robert Rastad.

Robert Rastad blir ny universitetsdirektør på UiB

Styret ved UiB har ansatt Robert Rastad som ny universitetsdirektør ved Universitetet i Bergen. Rastad kommer fra stillingen som kommunaldirektør ved byrådsleders avdeling i Bergen kommune.

- Det er med stor glede vi tar imot Robert Rastad som ny universitetsdirektør. Med seg bringer han blant annet solid toppledererfaring fra offentlig sektor som vil komme Universitetet i Bergen til nytte, sier rektor Dag Rune Olsen.

Rastad har siden 2003 jobbet i Bergen kommune, hvor han også har vært informasjonsdirektør. Rastad var tidligere stasjonssjef i Braathens på Flesland og informasjonssjef for Bergen og Omegn Boligbyggelag. Han er universitetsutdannet fra universitetene i Strasbourg og Bergen, og har Master of Management fra BI.

- Jeg gleder meg til å få muligheten til å jobbe med dyktige ansatte og studenter på UiB. Jeg kan knapt tenke meg noe mer spennende jobb enn å få fortsette og utvikle universitetets unike rolle som kraftfull motor i samfunnsutviklingen sammen med UiBs forskere og samarbeidspartnere, sier Rastad.

Les mer om tilsettingen på UiBs nettsider

Powered by Labrador CMS