I år er det enda flere studenter fra hele verden som ønsker å begynne på en europeisk master i helseøkonomi og helseledelse. (Illustrasjonsfoto: Shutterstock)

Søkere fra 93 forskjellige land ønsker master i helse

Den europeiske masteren i helseøkonomi og helseledelse ved Universitetet i Oslo har i 2019 søkere fra 93 forskjellige land.

Masterstudiet European master in Health Economics and Management som tilbys ved Institutt for helse og samfunn er en studie der studentene får vitnemål fra alle de fire institusjonene som inngår i graden: Universitetet i Oslo, University of Bologna, Management Center Innsbruck og Erasmus University Rotterdam.

– Dette er en mastergrad med stor arbeidsmarked-relevans for personer som ønsker å arbeide innen sjiktet helseøkonomi og helseledelse både nasjonalt og internasjonalt, sier programleder Oddvar Kaarbøe.

Studiet har alltid vært ettertraktet for internasjonale studenter og for norske studenter som er interessert i internasjonal erfaring i studietiden, men har aldri hatt så bred søkermasse som i år. I fjor kom søkere fra 81 ulike land og i 2017 fra 56 ulike land.

Les mer om masterstudiet på nettsidene til Universitetet i Oslo

Powered by Labrador CMS