En notis fra Norges Handelshøyskole - les mer.

NHHs rektor Øystein Thøgersen (til v.), Lars-Henrik Paarup Michelsen, daglig leder i Norsk klimastiftelse og prorektor ved NHH, Linda Nøstbakken. (Foto: Ingrid Aa. Johannessen, NHH)
NHHs rektor Øystein Thøgersen (til v.), Lars-Henrik Paarup Michelsen, daglig leder i Norsk klimastiftelse og prorektor ved NHH, Linda Nøstbakken. (Foto: Ingrid Aa. Johannessen, NHH)

NHH skal samarbeide med Norsk klimastiftelse

Norges Handelshøyskole (NHH) skal bidra til mer faktabasert formidling om klimaendringer og energiomstilling. Nå går høyskolen inn i et samarbeid med Norsk klimastiftelse.

Norsk klimastiftelse er Norges grønne tankesmie. Stiftelsens kjerneoppgave er å formidle kunnskap om klimaendringenes trusler og muligheter til beslutningstakere og den brede offentlighet.

– Vi er utrolig stolt over å få NHH, en av Europas fremste handelshøyskoler, som samarbeidspartner. Ikke minst ser vi frem til å utvikle formidlingsprosjektet Tograder videre sammen med dem. Det vil komme norsk offentlighet til gode, sier daglig leder i Norsk klimastiftelse, Lars-Henrik Paarup Michelsen.

Rektor Øystein Thøgersen og prorektor Linda Nøstbakken mener Klimastiftelsen vil bli en interessant og nyttig sparringpartner. Ved NHH er forskning og undervisning innen bærekraft, klimaøkonomi og forvaltning av naturressurser svært viktig.

– Samarbeidet gir NHH et nytt spillerom til å formidle all denne kunnskapen. Klimastiftelsen er anerkjent for sitt arbeid og har troverdighet i samfunnsdebatten. Vi har helt siden 2010 vært representert i Klimastiftelsens råd, sier Thøgersen.

Noe av det NHH og stiftelsen skal samarbeide om er Tograder – et formidlingsprosjekt som Klimastiftelsen etablerte i 2012.

Formålet er å nå bredt ut med troverdig og faktabasert kunnskap om klimaendringer og klimaløsninger.

Les mer om samarbeidet på nettsidene til NHH.

Powered by Labrador CMS