En notis fra Nord universitet - les mer.

(Foto: Nord universitet)
(Foto: Nord universitet)

Hanne Solheim Hansen blir ny rektor ved Nord universitet

På bakgrunn av innstillingsutvalgets innstilling har styret ved Nord universitet har i dag ansatt Hanne Solheim Hansen (56) som ny rektor. Solheim Hansen har siden januar i år vært konstituert rektor ved universitetet.

– Jeg er veldig fornøyd med at styret har landet på denne beslutningen. Styret kjenner Solheim Hansen godt gjennom hennes virke som prorektor for utdanning, og hun har i snart et halvt år som konstituert rektor vist seg som svært egnet til å lede universitetet. Vi er trygge på at hun er riktig person til å følge opp dette viktige arbeidet også i årene som kommer, sier styreleder Vigdis Moe Skarstein.

I alt seks personer søkte på rektorstillingen. Hanne Solheim Hansen kan vise til en 24 år lang innholdsrik karriere ved både Høgskolen i Nord-Trøndelag og Nord universitet. Hun har bekledd stillinger som førsteamanuensis, dekan, prorektor, studieleder og konstituert rektor. Nå tar hun fatt på jobben som fast rektor ved universitetet med umiddelbar virkning.

– Jeg er veldig glad for at styret viser med denne tilliten, og jeg er svært motivert for å ta fatt på det spennende arbeidet det er å lede Nord universitet videre.

Les mer på Nord universitet sine nettsider.

Powered by Labrador CMS