En notis fra Høgskolen i Innlandet - les mer.

(Illustrasjonsfoto: Halfpoint / Shutterstock / NTB scanpix)
(Illustrasjonsfoto: Halfpoint / Shutterstock / NTB scanpix)

Utvikler nettstudium i VR og kunstig intelligens for næringslivet

Høgskolen i Innlandet har sammen med næringsaktører i Hamar og Lillehammer fått tildelt 2,9 millioner for å utvikle et åpent nettkurs innen Virtual Reality og kunstig intelligens for næringslivet i Norge.

Kurset vil gi innsikt og forståelse for hvordan digitale applikasjoner med AR, VR (AVR = Augmented and Virtual Reality) og AI (= Artificial Intelligence/kunstig intelligens) fungerer, påvirker oss og hvilket potensial det kan ha for bedrifter hvis benyttet riktig.

Deltakerne vil trene i å finne systemer, forstå systemer og hvilke komponenter som inngår, og samtidig lære deltakerne å lage egne systemer der AVR og AI inngår som viktige komponenter.

Læring om anvendelse av AVR - og AI-teknologi i kombinasjon med en overordnet tilnærming til systemtenkning, gir deltakerne et rammeverk for å se på hvordan ulike konsepter kan implementeres i den virkelige verden.

Studiet vil også gi, gjennom dypere forståelse, en bestillerkompetanse som er en stor fordel for enhver bedrift i utviklingsprosesser for bedre anbud, medvirkning og påvirkning på sluttresultat og utbytte.

Nettkurset er også tenkt skal nå en internasjonal målgruppe og skal etter planen være klart til høsten 2021.

Les mer om studiet på nettsidene til Høgskolen i Innlandet.

Powered by Labrador CMS