En notis fra Universitetet i Stavanger - les mer.

Senterleder Elaine Munthe og rektor Klaus Mohn på åpningen av Kunnskapssenter for utdanning ved UiS.
Senterleder Elaine Munthe og rektor Klaus Mohn på åpningen av Kunnskapssenter for utdanning ved UiS.

Startskuddet for Kunnskapssenter for utdanning ved UiS

12. november ble Kunnskapssenter for utdanning ved Universitetet i Stavanger offisielt åpnet av statssekretær Tom Erlend Skaug fra Kunnskapsdepartementet.

– Jeg har lyst til å benytte anledningen til å gratulere Universitetet i Stavanger med at dere vant konkurransen om å bli en ny vertsinstitusjon for Kunnskapssenter for utdanning. Det var sterk konkurranse med flere gode søknader. Universitetet i Stavanger leverte en søknad som etter vår vurdering var best når det gjelder ambisjoner og forventede resultater og leveranser for senteret etter fem år. UiS sine planer for videreføring og utvidelse av senteret er i tråd med kjernevirksomheten til et Kunnskapssenter for utdanning, og det var viktig for oss når vi skulle flytte senteret fra Forskningsrådet i Oslo, sa statssekretær Tom Erlend Skaug fra Kunnskapsdepartementet i åpningstalen sin.

Rektor Klaus Mohn gratulerte og ønsket senteret velkommen til UiS. Han sa i sin tale:

– Senteret skal samle kunnskap om utdanning for hele sektoren, fra barnehage til høyere utdanning. Bringe sammen denne kunnskapen, sette den i system, og dele den på relevant vis med alle interesserte, fra forskere til praktikere, og ikke minst de som driver med utforming av politikk. Mer meningsfullt og relevant aktivitet skal en lete lenge etter. Kunnskapssenter for utdanning passer på denne måten som hånd i hanske til det jeg mener må være det viktigste av alt for Universitetet i Stavanger, produsere og samle kunnskap i tett samspill med verden rundt oss.

Les mer om åpningen av senteret på hjemmesidene til UiS

Powered by Labrador CMS