Er du enig eller uenig, har du et tips eller innspill? Legg gjerne en kommentar i debattfeltet under hver artikkel. (Foto: Colourbox)
Er du enig eller uenig, har du et tips eller innspill? Legg gjerne en kommentar i debattfeltet under hver artikkel. (Foto: Colourbox)

Debattregler for kommentarfeltet på forskning.no

forskning.no ønsker en åpen og saklig debatt i kommentarfeltene. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Du må bruke ditt fulle navn.

  1. Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å trakassere navngitte personer eller andre debattanter.
  2. Innleggene må ikke bryte med norsk lov.
  3. Rasistiske og andre diskriminerende innlegg vil bli fjernet.
  4. Vi anbefaler at du skriver kort.
  5. forskning.no har redaktøraransvar for alt som publiseres, men den enkelte kommentator er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  6. Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  7. Innlegg blir kontrollert etter at de er lagt inn.
  8. Du kan selv melde inn innlegg som du mener er upassende.
  9. Du må bruke fullt navn. Anonyme innlegg vil bli slettet.

Ikke mulig å kommentere under artikler fra før juni 2018

En uforutsett bivirkning av overgangen til ny publiseringsplattform i juni 2018 var at vi mistet alle leserkommentarer i eldre artikler. Det beklager vi.

For å unngå forvirring og jakt på tapte kommentarer, stengte vi derfor kommentarfeltet til alle artikler, kronikker og blogginnlegg fra 22. juni og bakover i tid.

Powered by Labrador CMS