En notis fra Nord universitet - les mer.

Grønt lys for grønn satsing: Nord universitet styrker sin satsing på grønn vekst. Det setter husdyrfagstudentene Sigurd Andre Madsen og Kamilla Milje stor pris på. (Foto: Morten Stene)

Nord universitet styrker sin posisjon innen grønn vekst

Nylig ble det kjent at regjeringen foreslår ti studieplasser til satsing på grønn vekst ved Nord universitet i forslaget til statsbudsjettet for 2020.

– Det er viktig for regjeringen å bidra til at Nord universitet får den støtten de trenger for å gi studentene god undervisning, til å forske og til å bygge kompetansen til de ansatte.

– Trøndelag og Nordland trenger et sterkt og godt universitet som utdanner kandidater som næringsliv og offentlig sektor trenger. Derfor satser vi på Nord universitet, sier forskning- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V).

Ketil Eiane, dekan ved Fakultet for biovitenskap og akvakultur, sier at dette er en kjempegod nyhet for Nord universitet og fakultetet.

– Det gjør at vi får mulighet til å bygge og utvikle fagmiljøet vårt vesentlig, bygge mer kunnskap, skape mer innovasjon og bedre studiemiljøet i Steinkjer betydelig med denne satsingen.

Les mer om grønn vekst på nettsidene til Nord universitet

Powered by Labrador CMS