En notis fra Nord universitet - les mer.

Ingrid Fylling og Anne Tjønndal er veldig godt fornøyd med å vinne det faglitterære forfatterstipendet fra Cappelen Damm Akademiske, og de gleder seg veldig til å skrive bok sammen.

Anne Tjønndal og Ingrid Fylling vant forfatterstipend

Nord-forskerne Anne Tjønndal og Ingrid Fylling har vunnet Cappelen Damm Akademiskes faglitterære forfatterstipend for 2020 på 100 000 kroner.

I konkurranse med mange andre søkere fra hele Norge var det Tjønndal og Fylling som trakk det lengste strået i en konkurranse med meget høy kvalitet.

– Antallet kroner er ikke det viktigste her, men vi har konkurrert med flinke folk fra hele landet og forlaget valgte til slutt vår ide. Det er en seier det, sier de to førsteamanuensisene ved Fakultet for samfunnsvitenskap.

Bok om digitale forskningsmetoder

Begge underviser i metode og begge har støtt på problemstillinger for studentene rundt bruk av digitale flater og sosiale medier i forskningen.

I november 2019 møttes de begge på et seminar med litteratur som tema. De ble fort enige om at det er vanskelig å finne god nok litteratur, og kom fram til at de måtte skrive denne fagboka selv.

– Etter den første tankeprosessen kom utlysningen fra Cappelen Damm i mars med søknadsfrist i juni. Vi kastet oss rundt, og nå står vi her som vinnere. Foreløpig er arbeidstittelen på boka – Digitale forskningsmetoder.

– Boka er ment å være ferdig til våren 2021 og skal være tilgjengelig foran høstsemesteret om ett år, sier de to.

Les mer om saken på hjemmesidene til Nord universitet

Powered by Labrador CMS