Dagbladet: - Vi jobber kontinuerlig med å stenge ute useriøse aktører

Debattinnlegg:

Dagbladet svarer på kritikken om annonsene for FlexRepair og Verbisan.

13.4 2018 14:13

I Aller Media jobber vi kontinuerlig med å stenge ute useriøse aktører ved å blokkere de i våre systemer og fra våre kanaler. Dette har vi gode rutiner for, og det er et ansvar vi er oss veldig bevisst. Vi ønsker definitivt ikke å bidra til at disse aktørene når frem med sine budskap.

I Aller føler vi oss trygge på at vi med Google i ryggen, som gjør enorme investeringer i arbeidet med å forbedre teknologien som skal gjenkjenne og stoppe ulovlige og useriøse aktører og som har over 1000 dedikerte personer ansatt til dette arbeidet, har bygget den beste grunnmuren som finnes. Millioner av annonser blir daglig stoppet i systemet, men likevel er det altså enkelte aktører som slipper gjennom. Disse annonsene jobber vi intensivt med å stoppe og blokkere. Vi har altså rutiner for dette, og vi er raske med å ta grep når annonsen oppdages.

Utfordringen er at useriøse aktører blir stadig mer utspekulerte i sine metoder.  De gjør til enhver tid endringer på allerede blokkerte annonser, eller legger seg under en feil kategori slik at de likevel skal slippe igjennom.

Vi har fortsatt en jobb å gjøre i og med at disse annonsene fremdeles slipper til, men vi gir oss ikke.

forskning.no ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Du må bruke ditt fulle navn. Vis regler

Regler for leserkommentarer på forskning.no:

  1. Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å trakassere navngitte personer eller andre debattanter.
  2. Rasistiske og andre diskriminerende innlegg vil bli fjernet.
  3. Vi anbefaler at du skriver kort.
  4. forskning.no har redaktøraransvar for alt som publiseres, men den enkelte kommentator er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  5. Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  6. Alle innlegg blir kontrollert etter at de er lagt inn.
  7. Du kan selv melde inn innlegg som du mener er upassende.
  8. Du må bruke fullt navn. Anonyme innlegg vil bli slettet.

Annonse