Annonse
I denne episoden av Labprat har vi besøk av doktorgradsstipendiat Camilla Huse.

Hvordan er det å ta en doktorgrad i medisin?

PODCAST: En doktorgradsstipendiat befinner seg i en mellomting av jobb og utdanning. Hvordan er det egentlig?

Publisert

Doktorgraden er den høyeste akademiske graden du kan få. Det er også en forskerutdanning og en doktorgradsstipendiat befinner seg derfor i en mellomting av jobb og utdanning.

Forskning er uforutsigbart, og det er ikke gitt at tre års arbeid resulterer i målbare milepæler. Hva gjør man da? Og hvordan er det egentlig å jobbe mot en doktorgrad i medisinsk forskning?

I denne episoden av Labprat har vi besøk av doktorgradsstipendiat Camilla Huse. Camilla er i innspurten av sin doktorgrad og har vært igjennom en spesiell stipendiatperiode på grunn av pandemien. Vi snakker om krav, forventninger og praktisk gjennomføring av en doktorgrad.

Du kan også lytte til podcasten på Apple podcasts og Spotify.

Om podcasten Labprat

Xiang Yi Kong, Maria Belland Olsen og Ida Gregersen er forskere ved Institutt for indremedisinsk forskning ved OUS Rikshospitalet og jobber alle tre i forskningsgruppen «Immunregulering i aterosklerose og andre kardiometabolske sykdommer».

I podcasten Labprat gir de et innblikk i sin hverdag som forskere. Hva vil det si å være forsker? Hva forsker de på? Og hvordan er forskerlivet? Hver episode tar for et nytt tema som gir et innblikk i alt fra hvordan søke forskningsmidler til ulike laboratoriemetoder og vitenskapelig publisering. Med dette håper de å formidle både kunnskap om forskning generelt og sitt forskningsfelt spesielt

Vi vil gjerne høre fra deg!

TA KONTAKT HER
Har du en tilbakemelding, spørsmål, ros eller kritikk? Eller tips om noe vi bør skrive om?

Powered by Labrador CMS