En notis fra Høgskolen i Innlandet - les mer.

Årets miljøbedrift skal kåres under Miljøpsykologikonferansen på Lillehammer i november. Send inn din kandidat! (Illustrasjon: Kestreloculus / Shutterstock / NTB scanpix)
Årets miljøbedrift skal kåres under Miljøpsykologikonferansen på Lillehammer i november. Send inn din kandidat! (Illustrasjon: Kestreloculus / Shutterstock / NTB scanpix)

Skal kåre årets miljøbedrift 2019

Årets miljøbedrift er den eneste prisen som utdeles på dette feltet i Norge uavhengig av bransje. Prisen deles ut under Miljøpsykologikonferansen på Lillehammer 28. og 29. november.

Tar din bedrift eller en bedrift du kjenner til del i den grønne næringsutviklingen? Da kan du nominere den til prisen Årets miljøbedrift 2019 innen fristen 7. november.

Det er tre kriterier som må oppfylles for at bedriftene kan nå opp i kåringen:

  • Bedriften arbeider kontinuerlig med miljøarbeidet, og det er en del av bedriftens daglige arbeid, beslutningsprosesser og strategiske valg.
  • Bedriften har tatt valg som setter miljøet høyest og jobber for å redusere sitt klimafotavtrykk. Dette innebærer konkrete tiltak, enten i form av økonomi eller andre ressurser. Størrelsen på innsatsen må stå i forhold til bedriftens størrelse.
  • Bedriften har gjort noe som er nyskapende på sitt felt eller har bidratt til innovasjon innen miljøfeltet.

Julie Skottlien er en av studentene som er med i organisasjonskomiteen.

-Jeg syns det er viktig at initiativet for miljøvennlige løsninger og ideer i det norske næringslivet får anerkjennelse. Denne prisen er med på å oppmuntre til miljøvennlig løsninger, sier Julie.

Les mer om Miljøpsykologikonferansen og nominasjonsprosessen på hjemmesidene til Høgskolen i Innlandet

Powered by Labrador CMS