Elin Birkeland Markestad gir ut boka Veiledningsordning i skole og barnehage på Gyldendal forlag. (Foto: Espen Kristiansen)
Elin Birkeland Markestad gir ut boka Veiledningsordning i skole og barnehage på Gyldendal forlag. (Foto: Espen Kristiansen)

Lanserer ny bok om veiledning av lærere

Høgskolelektor og forfatter Elin Birkeland Markestad startet å jobbe som lærer på ungdomstrinnet i 1991 og har alltid vært opptatt av hva som skaper gode og utviklende møter mellom elever og lærere.

I denne boken gir hun en innføring i hva veiledning rettet mot nyutdannede lærere i barnehage og skole innebærer, og hva som bør legges til grunn når man skal etablere en veiledningsordning.

Markestad tar utgangspunkt i de nasjonale rammene og gir en oversikt over de prinsipper og forpliktelser som gjelder. I tillegg gir hun leseren tilgang til verktøy som kan brukes i planlegging, gjennomføring og evaluering av en ordning.

Enten du er skole- eller barnehageeier, skoleleder, barnehagestyrer og/eller veileder, vil du her få en innføring som kan gjøre arbeidet både enklere og mer utviklende både for deg selv og de du jobber sammen med, skriver Høgskolen i Innlandet på egne nettsider.

Les mer om boka på nettsidene til Høgskolen i Innlandet.

Powered by Labrador CMS