forskning.no holder til på Torshov i Oslo.
forskning.no holder til på Torshov i Oslo.

Velkommen til et nyoppusset forskning.no

Nå skal forskning.no utvikles videre.

Kjære leser!

For to dager siden gikk forskning.no over på en ny publiseringsløsning: Labrador fra PublishLab.

Det gir oss nye muligheter, større fart og færre problemer når vi skal utvikle forskning.no videre.

Du vil ikke merke de store forskjellene nå. Det viktigste for oss i overgangen har vært å få over de endeløst mange artiklene, kronikkene, notisene, bloggene, videoene, multimediene og bildene som vi har produsert gjennom 16 år.

Innholdet på forskning.no blir lest lenge – for forskningsstoff har lang holdbarhet. Derfor har bevaring av arkivet tatt mest tid og fokus. Og vi håper alt har gått bra, at du fortsatt kan lese artikler fra år tilbake.

Om du finner artikler med feil eller mangler, som ser rare ut eller ikke kan leses godt, så vil vi gjerne ha din tilbakemelding. Send til [email protected], så rydder vi opp så fort vi kan.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet vårt blir helt nytt. I løpet av sommeren kommer vi til å gi deg nye nyhetsbrev med bedre oversikt over vårt innhold.

Abonnerer du på daglige eller ukentlige temaer, vil du framover få et større nyhetsbrev med ulikt innhold, men vi skal gjøre vårt beste for at du enkelt finner det du er mest interessert i.

Leserkommentarene ble ikke med

En uforutsett bivirkning av overgangen til ny plattform er at vi ikke får med oss leserkommentarene. Det betyr at ros og ris, diskusjoner og tilbakemeldinger blir borte fra i dag og bakover i tid. Det er fryktelig synd! Vi mister mange interessante og verdifulle innlegg nå.

For å unngå forvirring og jakt på tapte kommentarer, har vi stengt kommentarfeltet til alle artikler, kronikker og blogginnlegg fra i dag og bakover i tid. Men nye innlegg kan kommenteres som før. Vi starter med helt blanke ark!

Vi håper du vil like nye forskning.no. Vi lover at vi vil gi deg godt innhold også framover og at forskning.no skal bli enda bedre i tiden som kommer.

Powered by Labrador CMS