Saken er produsert og finansiert av Høgskolen i Oslo og Akershus - Les mer
GMO-mat er ulovelig i Noreg, men tema engasjerar og er mykje diskutert.

Kva meinar norske forbrukarar om genmodifisert mat?

Podcast:

Forskarar har nettopp undersøkt forbrukarane sitt syn på genetisk modifisert mat. Høyr kva dei meiner i denne podcasten.

31.3 2017 04:00


Annechen Bahr Bugge. (Foto: Privat)

Mat engasjerar. Vi er opptatt av smak, lukt, farge, organisk, naturlig, miljøvennleg, bærekraftig og ikkje minst nok mat til alle.

Annechen Bahr Bugge ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO har nettopp undersøkt forbrukarane sitt syn på genetisk modifisert mat (GMO).

GMO-mat er ulovelig i Noreg, men tema engasjerar og er mykje diskutert. Fram til no har vi ikkje hatt noko kunnskap om kva forbrukarane sjølve meinar.

I denne podcasten fortel Annechen kva forbrukarane meinar om GMO og kva som påverkar kjøpsvala våre.

 

 

forskning.no ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Du må bruke ditt fulle navn. Vis regler

Regler for leserkommentarer på forskning.no:

  1. Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å trakassere navngitte personer eller andre debattanter.
  2. Rasistiske og andre diskriminerende innlegg vil bli fjernet.
  3. Vi anbefaler at du skriver kort.
  4. forskning.no har redaktøraransvar for alt som publiseres, men den enkelte kommentator er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  5. Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  6. Alle innlegg blir kontrollert etter at de er lagt inn.
  7. Du kan selv melde inn innlegg som du mener er upassende.
  8. Du må bruke fullt navn. Anonyme innlegg vil bli slettet.

Annonse