Redaksjonen

forskning.nos redaksjon.

1.2 2016 05:00

 

Nina Kristiansen

ansvarlig redaktør og daglig leder

nina@forskning.no
mobil: 414 55 513

 

 

Bjørnar Kjensli

redaksjonssjef

bjornar@forskning.no
mobil: 942 43 567


 

Marianne Nordahl

ass. redaksjonssjef / journalist

marianne@forskning.no
mobil: 482 55 258

 

Journalister:

Bård Amundsen

journalist

bard@forskning.no
mobil: 905 72 204

 

 

Arnfinn Christensen

journalist

arnfinn@forskning.no
mobil: 915 27 163


 

Siw Ellen Jakobsen

journalist

siw@forskning.no
mobil: 99 73 31 41

Ida Kvittingen

journalist

ida.k@forskning.no
mobil: 979 78 583

 

 

 

Ingrid Spilde

journalist

ingrid@forskning.no
mobil: 995 66 011


 

Anne Lise Stranden

journalist

anne.lise@forskning.no
mobil: 910 02 585


 

Lasse Biørnstad

journalist

lasse@forskning.no
mobil: 971 23 112

 


 

Eivind Torgersen

journalist

eivind@forskning.no
mobil: 907 28 686

Eivind Nicolai Lauritsen

journalist / kronikkredaktør

eivind.lauritsen@forskning.no

mobil: 913 33 620 

 

Medlemsdesken

Marte Dæhlen

redigerer, medlemsdesken

marte@forskning.no 

tlf: 414 48 236


 

Ulla Gjeset Schjølberg

redigerer

ulla@forskning.no
mobil: 952 10 891

 

Annonser og stillingsmarked

 

 

 

Stilllingsmarkedet

Preben Forberg

Økonomi- og administrasjonssjef og salg stillingsmarkedet
preben@forskning.no
mobil: 413 10 879

 

 

Bannerannonser

Arnt‐Ove Drageset

Mediapilotene
arnt.ove@mediapilotene.no
mobil: 924 45 846


 

Bannerannonser

Arne Bergsli

Mediapilotene
arne.bergsli@mediapilotene.no
mobil: 971 82 040

  (Alle foto: Sturlason)

 

 

forskning.no ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Du må bruke ditt fulle navn. Vis regler

Regler for leserkommentarer på forskning.no:

  1. Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å trakassere navngitte personer eller andre debattanter.
  2. Rasistiske og andre diskriminerende innlegg vil bli fjernet.
  3. Vi anbefaler at du skriver kort.
  4. forskning.no har redaktøraransvar for alt som publiseres, men den enkelte kommentator er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  5. Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  6. Alle innlegg blir kontrollert etter at de er lagt inn.
  7. Du kan selv melde inn innlegg som du mener er upassende.
  8. Du må bruke fullt navn. Anonyme innlegg vil bli slettet.

Annonse

Emneord

Saker fra våre eiere

Høgskolen i Oslo og Akershus

Mange demente har lite muskler, mindre bevegelighet og dårlig kondisjon. Forskere etterlyser tilrettelagte treningsprogram.

NTNU

Verden spiser mer og mer sushi. Bare i Norge er forbruket tredoblet på ti år. Men den største delikatessen er i fare.

Senter for internasjonalisering av utdanning

Synet på barn, lek og læring varierer sterkt mellom ulike land i Europa. Dette påvirker hverdagen til de ansatte i norske barnehager.

Saker fra våre eiere

Høgskulen på Vestlandet

Ein ny studie tyder på at du faktisk kan velja å oversjå dei skrikande musklane dine.

Høgskolen i Oslo og Akershus
Podcast:

Verdensledere er konstant urolig for hva Trump skulle komme til å buse ut med på Twitter. Hva kan de politiske konsekvensene bli? Og vil Twitter overleve Trump?

NTNU

I NRKs Anno får vi blant annet se hvordan folk forsvarte Norge på 1500-tallet. Da hadde alle våpenføre menn plikt til å holde våpen og stille opp i leidangen dersom de ble utkommandert.

Kronikk:

– Vi forventer at antall terrorangrep i Europa vil holde seg der de er eller kanskje øke litt, sa sjef for Etterretningstjenesten, Morten Haga Lunde, til NRK. Men hvorfor angriper IS egentlig europeiske mål?

Alkohol dreper og skader og gir oss skallebank. Hvorfor er menneskets historie likevel full av fyll?

forskning.no eies av Foreningen for drift av forskning.no. Foreningen har 76 medlemmer.

Leserne våre er sykt opptatt av tarmen. Og det er bra, fordi forskning på tarmen er et voksende og spennende forskningsfelt. Men også praktiske råd om mat og trening blir mye lest.