Samarbeidsavtale i virkemiddelapparatet

Innovasjon Norge, Norges forskningsråd og Selskapet for industrivekst (SIVA) har inngått samarbeidsavtale som gjelder for tidsrommet 1. januar 2005 til 31. desember 2007.

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

De tre institusjonene er myndighetenes viktigste aktører for bidrag til innovasjon, fornyelse og økt verdiskaping i næringslivet. Avtalen legger grunnlaget for et langt mer omfattende og ambisiøst samarbeid mellom institusjonene.

Institusjonene har under arbeidet med avtalen hatt dialog med de viktigste brukergruppene i hele landet. Disse er næringslivet, særlig små og mellomstore bedrifter, FoU-institusjoner og offentlige myndigheter.

Institusjonene skal være tydelige og samkjørte. De skal hver for seg og sammen gi betydelig og effektivt bidrag til fornyelse og økt verdiskaping i næringslivet.

Institusjonene skal i sitt videre samarbeid blant annet forenkle og forbedre sine tjenester og virkemidler, slik at de framstår mer helhetlig for kunder og brukere, samvirke om innovasjonssatsinger, styrke deltakelsen i internasjonalt forsknings-, teknologi- og innovasjonssamarbeid

Institusjonene skal ha felles brukerfront både på regionalt og internasjonalt nivå. Innovasjon Norges distriktskontorer og utekontorer skal utgjøre denne brukerfronten.

Powered by Labrador CMS