Campus Ås, NMBU, hadde skrivekurs for forskere i januar.

Kurs på din institusjon?

Ønsker du at forskning.no skal komme til din institusjon for å holde kurs for forskere eller kommunikatører?

31.1 2018 12:44

Vi kommer gjerne ut til dere for å holde kurs. Det har kommet en god del bestillinger for 2018 allerede, men enda er det mange muligheter utover våren. Du velger selv om du vil holde i påmeldinger eller om vi skal ta oss av det for deg. Våre skrivekurs for forskere går over en hel dag og vi ønsker at deltakerne skal levere en kort tekst eller et utkast på forhånd. Denne jobbes ut gjennom kurset og vi tilbyr alle gratis oppfølging i etterkant mot publisering. Målet er at alle deltakere skal få en artikkel eller kronikk publisert på forskning.no eller annet ønsket medie. I samarbeid med dere kommer vi frem til riktig vinkling i forkant og tilrettelegger kursene om dere har egne ønsker eller utfordringer. 

I 2017 har vi hatt en rekke kurs på både norsk og engelsk, blant annet hos NMBU, Meteoroligisk Institutt, Høgskolen i Østfold, NTNU og Nofima i Tromsø. Dette har resultert i veldig mange bra kronikker og artikler. 

Kontakt for mer informasjon og tilbud
Kåre Borgan
Kommunikasjons- og markedssjef
kare@forskning.no / 917 72 217 

Annonse

forskning.no ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Du må bruke ditt fulle navn. Vis regler

Regler for leserkommentarer på forskning.no:

  1. Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å trakassere navngitte personer eller andre debattanter.
  2. Rasistiske og andre diskriminerende innlegg vil bli fjernet.
  3. Vi anbefaler at du skriver kort.
  4. forskning.no har redaktøraransvar for alt som publiseres, men den enkelte kommentator er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  5. Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  6. Alle innlegg blir kontrollert etter at de er lagt inn.
  7. Du kan selv melde inn innlegg som du mener er upassende.
  8. Du må bruke fullt navn. Anonyme innlegg vil bli slettet.

Annonse

Annonse