En strålende dag

7.12 2015 11:10

COP21 er godt igang, havdagene har passert, vi har vært engasjert, men idag MÅTTE vi ta en pause.

4. desember vil gå over i historien som "the best day ever" her i Stillehavet: solen var oppe, vinden var borte, seilet var nede, dykkerutstyret var framme, badeenglene var uti, forskningsutstyret under flåten ble sjekket, boller ble servert, yatzi ble spilt, i det hele tatt: flåten har vært fyllt med latter og smil og mye glede. Selv den nokså strevsomme jobben med å heise seilet etter riggsjekken munnet ut i latterkramper. Vi har nok vært litt værsjuke, ingen tvil om det :).

"The best day ever" skriver Cecilie Mauritzen. Solskinnet var en velkommen gjest.

Imorgen lørdag ser ut til å bli likedan, og så skal vinden ta seg opp på søndag. Får se om varslene holder. For vi trenger jo litt vind for å komme oss til Påskeøya, ihvertfall hvis vi skal komme dit før jul (foreløpig ETA er 17/12).

Gode hilsener fra 20 Syd, 100 Vest i Stillehavet (der vi dro inn en kjempeblekksprut i natt. Som vi skal spise til middag idag. Skrekk og gru)

forskning.no ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Du må bruke ditt fulle navn. Vis regler

Regler for leserkommentarer på forskning.no:

  1. Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å trakassere navngitte personer eller andre debattanter.
  2. Rasistiske og andre diskriminerende innlegg vil bli fjernet.
  3. Vi anbefaler at du skriver kort.
  4. forskning.no har redaktøraransvar for alt som publiseres, men den enkelte kommentator er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  5. Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  6. Alle innlegg blir kontrollert etter at de er lagt inn.
  7. Du kan selv melde inn innlegg som du mener er upassende.
  8. Du må bruke fullt navn. Anonyme innlegg vil bli slettet.

Kon-Tiki 2