Frukt, grønnsaker og lavkarbodiett

Podcast:Ukens podcast handler om hvordan frukt og grønt virker inn på mental helse, og om at lavkarbo kan være bra for å holde vekten nede etter en heftig slankekur.
25.11 2012 05:00


 

Denne uken snakken Kosmo-programleder Marianne Moe med forskning.nos redaksjonssjef Bjørnar Kjensli om at frukt og grønnsaker ikke bare er sunt for kroppen, men også for den psykiske helsen.

De snakker også om en studie som viser at en lavkarbodiett kan være bra for å holde vekten nede etter en kraftig slankekur.

Hver søndag legger vi ut en ny podcast om nytt fra forskningsverdenen. Programmet er et samarbeid mellom forskning.no og Kosmo på Radio Norge.

Du kan høre på Kosmo på Radio Norge hver søndag fra klokken 20 til 22.

Ønsker du å abonnere på forskning.no-podcasten?

forskning.no-podcast RSS

forskning.no-podcast i iTunes

forskning.no ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Du må bruke ditt fulle navn. Vis regler

Regler for leserkommentarer på forskning.no:

  1. Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å trakassere navngitte personer eller andre debattanter.
  2. Rasistiske og andre diskriminerende innlegg vil bli fjernet.
  3. Vi anbefaler at du skriver kort.
  4. forskning.no har redaktøraransvar for alt som publiseres, men den enkelte kommentator er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  5. Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  6. Alle innlegg blir kontrollert etter at de er lagt inn.
  7. Du kan selv melde inn innlegg som du mener er upassende.
  8. Du må bruke fullt navn. Anonyme innlegg vil bli slettet.