Lidelse i påsken og salat i verdensrommet

I ukens podcast snakker vi blant annet om hva vi spiste i påsken før i tiden.
18.4 2014 05:00

Astronautene på den internasjonale romstasjonen får snart et drivhus. I det skal de dyrke salat.

Journalist Arnfinn Christensen forteller om Veggie-eksperimentet og om hvor viktig sunn og god mat er for astronautene.

Påsken handler om kos, samvær med familien, god mat og ferie. Men før i tiden handlet den norske påsken mest om lidelse.

Journalist Marianne Nordahl forteller mer om den norske påsken i gamle dager, og om noen merkelige svenske påsketradisjoner.

Ukens podcast ledes av forskning.nos redaksjonssjef Bjørnar Kjensli og er produsert av Arnfinn Christensen.

forskning.no ønsker en åpen og saklig debatt. Vi forbeholder oss retten til å fjerne innlegg. Du må bruke ditt fulle navn. Vis regler

Regler for leserkommentarer på forskning.no:

  1. Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å trakassere navngitte personer eller andre debattanter.
  2. Rasistiske og andre diskriminerende innlegg vil bli fjernet.
  3. Vi anbefaler at du skriver kort.
  4. forskning.no har redaktøraransvar for alt som publiseres, men den enkelte kommentator er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  5. Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  6. Alle innlegg blir kontrollert etter at de er lagt inn.
  7. Du kan selv melde inn innlegg som du mener er upassende.
  8. Du må bruke fullt navn. Anonyme innlegg vil bli slettet.

Annonse