Er du synsk? Test deg selv!

Vet du på mystisk vis hvem som har eid den gamle lysekrona som venninna di har arvet. Eller har du venner som stadig føler både det ene og det andre om sakene dere omgås? Tiden er inne til å sette synskheten på prøve.

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

International Survey for Paranorman Research har prøvd å kartlegge folks paranormale evner via nettet. Dessverre er selve undersøkelsen allerede over, men i etterkant kan man gjøre noe som kanskje er enda festligere. Test deg selv (eller irriterende, klarsynte venner), og sjekk svarene etterpå!

Klarsyntesten

følgende side finner du bilder av en del saker og ting. Så er det bare å tune inn, og føle hvem som eier tingen eller hvor den er for øyeblikket.

Når informasjonen har materialisert seg (skriv gjerne ned, så det ikke nytter å ljuge i etterkant) kan man bare oppsøke denne sida og se hvor imponerende evnene egentlig er.

Kjenner du denne sokken?

Som trøst til alle på bærtur, kan jeg informere om at undertegnede ikke under noen omstendighet bør satse på noen karriere som klarsynt (kan ikke finne sine egne nøkler på kjøkkenbordet engang).

Men skulle det finnes mer begavede seere der ute, oppfordrer redaksjonen vedkommende til å gi sine krefter til kjenne, og sende oss noen opplysninger om eierskapet og oppholdelsesstedet til sokkene til venstre.

Powered by Labrador CMS